jueves, 23 de julio de 2015

FETTUCCINE DE ESPINACAS CON GAMBONES Y CHOCO AL AJILLO / SPINACH FETTUCCINE WITH PRAWNS AND CUTTLEFISH IN GARLIC


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Para 4 personas / For 4 people

500 g de fettuccine de espinacas / 500 g of spinach fettuccine 
12 gambones / 12 big prawns
2 tiras de choco / 2 cuttlefish portions
4-5 dientes de ajo / 4-5 cloves of garlic
Perejil / Parsley
Aceite de oliva / Olive oil
Sal / Salt


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La preparación de estos fettuccine es muy sencilla... Empezamos cociendo los fettuccine en una cazuela con abundante agua y un poco de sal...
The preparation of these fettuccine is very easy...  Begin boiling the fettuccine in a saucepan with enough water and a little bit of salt...







Mientras freímos los gambones en una sartén con aceite de oliva... Reservar...
Meanwhile fry the big prawns in a pan with olive oil... Set apart...











En el mismo aceite doramos los ajos bien picados... Añadir el choco cortado en trozos pequeños y un poco de sal...
In the same oil golden the garlic well chopped... Add the cuttlefish cut in small portions and a little of salt...











Añadir el perejil bien picado y mezclar bien...
Add the parsley well chopped and mix well...





Escurrir la pasta, servir en platos, y añadir encima el choco y unos gambones...
Drain the pasta, serve in plates, and add on the top the cuttlefish and some big prawns...











Y el Fettuccine de Espinacas con Gambones y Choco al Ajillo está listo...
And the Spinach Fettuccine with Prawns and Cuttlefish in Garlic is ready...


Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 35 min
Preparation time approx: 35 min

Categoría: Pasta
Category: Pasta

No hay comentarios:

Publicar un comentario