martes, 26 de noviembre de 2013

FETTUCCINE DE ESPINACAS CON SALSA ROQUEFORT / SPINACH FETTUCCINE WITH ROQUEFORT SAUCE


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INGREDIENTES / INGREDIENTS
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Para 4 personas / For 4 people

500 g de fettuccine/ 500 g of fettuccine
200 mL de nata / 200 mL of milk cream
100-150 g de queso Roquefort / 100-150 g of Roquefort Cheese
Mantequilla / Butter
Sal / Salt



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LA RECETA / THE RECIPE
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La preparación de estos fettuccine es muy sencilla... Empezamos cociendo los fettuccine en una cazuela con abundante agua y un poco de sal...
The preparation of these fettuccine is very easy...  Begin boiling the fettuccine in a saucepan with enough water and a little bit of salt...









Mientras preparamos la salsa... En una sartén añadir la un poco de mantequilla, la nata y el queso Roquefort en trocitos pequeños... mezclar bien hasta que el queso esté disuelto y la salsa reduzca un poco...
Meanwhile prepare the sauce... Add a little bit of butter in a pan, then the milk cream and the Roquefort cheese cut in small pieces... mix well until all the cheese is dissolved and the sauce has reduced a little...
















Escurrir la pasta y añadir la salsa... Mezclar bien...
Drain the pasta and add the sauce... Mix well...






Y los Fettuccine de Espinacas con Salsa Roquefort are ready...
And the Spinach Fettuccine with Roquefort Sauce are ready...






Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

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INFORMACIÓN / INFORMATION
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Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 30 min
Preparation time approx: 30 min

Categoría: Pasta
Category: Pasta

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