martes, 9 de abril de 2013

REVUELTO DE APIO Y CEBOLLA / SCRAMBLED EGGS WITH CELERY AND ONION



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3-4 ramas de apio / 3-4 celery sticks
1 cebolla / 1 onion
3 huevos / 3 eggs
3 dientes de ajo / 3 cloves of garlic
Aceite de Oliva / Olive oil
Perejil / Parsley
Pimienta blanca / White pepper
Sal / Salt


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La preparación de este revuelto es muy sencilla...  En una sartén con aceite de oliva freír el ajo, el apio y la cebolla picados...
The preparation of these scrambled eggs is very easy...  In a pan with olive oil fry the garlic,  the celery and the onion chopped...















Añadir un poco de sal, pimienta blanca y perejil...
Add a little bit of salt, white pepper and parsley...







Añadir los tres huevos batidos y  mezclar bien...
Add the three beaten eggs and mix well...








Y el Revuelto de Apio y Cebolla está listo...
And the Scrambled Eggs with Celery and Onion is ready...



Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 30 min
Preparation time approx: 30 min

Categoría: Tortillas y Revueltos
Category: Omelettes and Scrambled Eggs

1 comentario: